Diensten/prijzen

Vergoedingen

Pivacybeleid


De prijs voor een volledige pedicurebehandeling aan huis (zowel medisch- als niet-medisch) bedraagt €37.

Een pedicurebehandeling bestaat uit:

* Nagels verzorgen, knippen en - indien nodig - dun frezen
* Likdoorn(s) verwijderen
* Eelt verwijderen
* Voeten glad maken
* Korte massage en incrèmen van de voeten

Handnagels:
Handnagels knippen (in combinatie met een pedicurebehandeling) €5,00.

Vergoeding:
De eigen bijdrage voor een volledige pedicurebehandeling bij vergoeding diabetes bedraagt €10.

Een deelbehandeling aan huis is niet mogelijk!

Kan ik mijn behandeling vergoed krijgen? 

Diabetes- en reumapatiënten kunnen hun behandeling vergoed krijgen.

Diabetespatiënten met zorgprofiel 1 kunnen worden vergoed vanuit hun aanvullende verzekering; neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. Uw verwijzing loopt via uw diabetesverpleegkundige/huisarts.

Diabetespatiënten met zorgprofiel 2, 3 en 4 kunnen worden vergoed vanuit hun basisverzekering; neem hiervoor contact op met uw huisarts/podotherapeut.

Reumapatiënten kunnen worden vergoed vanuit hun aanvullende verzekering; neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.


Heeft u last van een drukplek, een likdoorn, een blaar of koude (winter)tenen?


WandelWol kan uitkomst bieden en is nu ook bij mij te koop.

Zakje 10 gram: € 6,95
Zakje 20 gram: € 9,95
Zakje 40 gram: € 18,95


Onze missie

Created with Sketch.

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Ons project

Created with Sketch.

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.

Ons team

Created with Sketch.

Ik ben een expert op mijn vagkebied, maar ik zou niet zijn waar ik nu ben zonder de mensen die me op mijn weg geholpen hebben. Daarom kom ik graag in contact met gelijkgestemden en gebruik ik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te maken.

Privacybeleid

Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Wetgeving EU per 25 mei 2018.

 

Ik ben mij er van bewust dat u vertrouwen stelt in mijn praktijk en zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. De door mij verzamelde persoonlijke gegevens verkregen via mijn website, mail en/of telefoon worden beschermd en vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Medisch Pedicure Marian Scheerhoorn. U dient zich ervan bewust te zijn dat Medisch Pedicure Marian Scheerhoorn niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van mijn website, Facebook pagina en e-mail geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

 

Wanneer u zich aanmeldt voor een van mijn diensten wordt u mogelijk gevraagd om uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden veilig met een wachtwoord opgeslagen. Wanneer u een e-mail of andere bericht naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vragen ik naar uw persoonlijke gegevens voor bijvoorbeeld een voor u te maken factuur of om uw vragen en verzoeken beter te kunnen verwerken. Ik verzamel of gebruik uw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid.

 

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op mijn website en Facebook pagina om zonodig contact met u te onderhouden en u te informeren.


Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze websites kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Ik bied u - indien gewenst - de mogelijkheid tot het inzien, corrigeren, of verwijderen van uw persoonlijke informatie die op dit moment aan mij is verstrekt.  

Ik bewaar uw persoonlijke gegevens zolang als deze nodig is om de activiteiten uit te voeren waarvoor ik uw persoonlijke gegevens heb verzameld. Mogelijk moet ik uw persoonlijke gegevens gedurende een langere periode bewaren om te voldoen aan wettelijke verplichtingen zoals belastingwetgeving.

Als u uw gegevens wilt of moet aanpassen of indien u uw gegevens uit onze bestanden wilt laten halen of bezwaar wilt maken over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u dit liefst schriftelijk via de mail of per post kenbaar maken.

Regelmatig controleer ik of ik aan dit privacybeleid voldoe. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op www.pedicuremarianscheerhoorn.nl